Tuesday, August 4, 2015

Un laptop pe fiecare birou, un ideal

Consider ca este un ideal ca fiecare birou sa aiba cate un laptop pe el. Sunt destule case si apartamente in care nu exista un birou, dar sa mai vorbim de laptopuri. Ar fi niste pretentii iesite din comun, ceva fantastic si mult peste puterile celr ce locuiesc acolo.

Laptopuri performante disponibile pentru toate buzunarele. Sunt multe laptopuri pe care sa le cumapram, dar sa ne alegem dintre ele pe cele pe care ni le permitem. Un model care pe care merita sa dam cateva sute de lei, un laptop care ne atrage si care e foarte probabil sa fie pe birourile noastre, daca e sa ne straduim putin mai mult.

Poate ca cel mai bun laptop pent cei care au un buget mai restrans ar fi Laptop Acer Aspire Timeline Ultra M3-581T-32364G34Mnkk, Intel Core i3 2367M, 20GB SSD + 320GB, 4096MB, Intel HD 3000, Windows 7 Home Premium la cel mai bun pret online dupa parerea mea. Cred ca ceea ce spun acum e un sfat intelept care ar trebui ascultat de cei care urmaresc sa isi cumpere un laptop in perioada imediat urmatoare.

Un mod de a cumpara este sa facem rate. Insa eu cred ca a trecut vremea achizitionarii de produse prin sistemul ratelor, acum e moemntul sa cumparam cu banii jos, cash. Tu ce mai astepti?

No comments:

Post a Comment